luxor excursie vanuit Marsa alam - Reisverslag uit Marsa Alam, Egypte van Ahmed khalil - WaarBenJij.nu luxor excursie vanuit Marsa alam - Reisverslag uit Marsa Alam, Egypte van Ahmed khalil - WaarBenJij.nu

luxor excursie vanuit Marsa alam

Blijf op de hoogte en volg Ahmed

23 Juni 2018 | Egypte, Marsa Alam

Prive excursie naar Luxor vanuit Marsa alam met een Prive Nederlandstalige gids,Bezoek aan de vallei der koningen,Hatsjepst tempel,Karnak tempel en de kolossale beelden van Memnon

BEKIJK ROUTE OP DE KAART
VAN EUR 90

+0 EXTRA OPTIES

BOEK NU!

U wordt om 05:00 uur am vanuit uw hotel in Marsa alam opgehaald naar luxor. Het duurt 4 uur rijden ,Onderweg stoppen wij bij een cafee voor 15 Minuten

In luxor bezoeken wij Karnak tempel en maken wij een tocht door luxor met paard tocht ,ziet de Echt luxor,De tocht gaat door de Soeq,De straten van de Stad,daarna gaan wij lunch.

Na de lunch bezoeken wij de vallei der koningen,Kongin Hatsjeput tempel,De kolossale beelden van Memnon

Er is een optionele Nijl tocht naar het Banana eiland

Vertrek vanuit Luxor ron 16:00 aankomst in Marsa alam 21:00

Inbegrepen

Alle transfers & entreegelden

Nederlandstalige gids

Mineraal water tijdens deze excursie

lunch

Entree geld

Niet inbegrepen

Fooien voor gids en de chauffeur

Dranken in het restaurant

Excursies met vroeg vertrek.

In de meeste hotels in het mogelijk vanaf 05.00 uur te ontbijten,Er kan ook een ontbijt pakket besteld worden dat onderweg kan worden opgegeten.Dit moet vaak een dag van te voeren besteld worden.doen alle hotels gratis in Egypte.

Informeert u naar de mogelijkheden bij de receptie van uw hotel.Vergeet u niet een wake-up call aan te vragen als u dat nodig heeft om vroeg wakker te worden.

Kledingadvies.

Koele en komfortabele kleding is aan te raden.Het is getuigt van respect als u de knieen en Schouders bedekt laat.Draag Comfortable wandelschoenen.in de winetermaanden kan het in de ochtend en de avond behoorlijk koel zijn.Wij raden aa altijd een trui of vest mee te nemen